Balaton vízhőmérséklet

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Az alsóörsi strand a Balaton északi partjának egyik legkedveltebbje; közel 4 ha területű, 300 m kiépített, burkolt partszakasszal rendelkezik.
A strand Alsóörs központjában található. Alsóörs strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!

Balaton vízhőmérséklet


Mérés ideje: 2021. február 1.

Vízhőmérséklet: 0,0 °CA Balaton vízállása:

Balaton vízállás

Lájkolj minket a Facebookon!
Balatoni vízállás

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi
extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés: Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.

Információk

A strand két bejárattal rendelkezik (a keleti területe a Strand sétányon található bejáraton át is megközelíthető). A környezet, az esztétikus megjelenés, az ápolt pázsit, a megfelelő mennyiségű árnyékot adó fa, a kellemes, biztonságos meder, a színvonalas szolgáltatások mind hozzájárulnak népszerűségéhez. A sok-sok balatoni strand közül kiemelkedik azzal is, hogy mozgáskorlátozottak számára minden szolgáltatása megközelíthető és igénybe vehető; mint a vizesblokk zuhanyzóval és öltözővel/mellékhelyiséggel, illetve a szabadtéri zuhanyzók.
A strand nagyszerű választás a gyermekes családok részére. A Balaton északi partjának egyik legkedveltebb strandja számos családbarát szolgáltatással várja a gyermekes családokat. A strandon hűsítő vízpermetet szóró kapu gondoskodik a felfrissülésről. Nyáron egészségügyi szolgálat is üzemel a parton. A strandon a szabadtéri zuhanyzók mellett, beltéri zuhanyzóval és mellékhelyiséggel, valamint öltözővel ellátott vizesblokk is található.
Az alsóörsi strand keleti végében homokos gyerekpancsoló került kialakításra. Különlegessége a pergola, amelynek kellemesen hűvös árnyékában játékokkal, foglalkozásokkal várják a vendégeket.
A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.
Nyaranta a strandon egészségügyi szolgálat is van, a vizimentők munkáját pedig egy megfigyelőtorony segíti. Területén több olyan vendéglátó és kereskedelmi egység található, melyeket mind belülről, mind a strand északi oldala előtt húzódó sétányról meg lehet közelíteni.

Korábbi vízhőmérsékletek
2020. február
2020. március
2020. április
2020. május
2020. június
2020. július
2020. augusztus
2020. szeptember
2020. október
2020. november
2020. december
2021. január